Energie opwekken

Opwekken van energie op daken is een fantastische mogelijkheid.

Benut die ruimte.

Vaak is er op uw dak ruimte en gelegenheid om energie te winnen met zonnepanelen of zonnecollectoren. Vanzelfsprekend is een kwalitatief goed dak van essentieel belang om zo lang mogelijk onbezorgd te kunnen genieten van de extra energie die u binnen haalt. Het rendement op de investering is bij geen bank haalbaar. U plaatst éénmalig en de zon doet de rest.

20171218 104627

Nederland zonneland.

Foto:Nee, het is geen grap: Nederland is een zonneland. Het hoort erbij om te klagen over het weer. Maar het staat vast: Nederland is een zonneland. Nederland ontvangt slechts 50 procent minder zonnestraling dan de Sahara! Gemiddeld kunt u in Nederland rekenen op zonnerendementen van minimaal 900 zonne-uren al naargelang de breedtegraad. Dat zijn identieke waarden als in Duitsland, het absoluut meest succesvolle zonne-energie land. Voor u betekent dat concreet: 25 vierkante meter PV-paneel oppervlakte op het dak volstaat om het stroomverbruik op jaarbasis van een gemiddeld huishouden met vier personen (ca. 3.300 kWh) in te vullen.

Of uw dak geschikt is?

Uiteraard kunnen wij voor u uw dak inspecteren op geschiktheid. Daarbij bepalen we de warmteweerstand van uw isolatie, beoordelen het dak op de verwachte resterende levensduur (Mogelijk volgens de Wédéscan opnamemethodiek om volgens de NEN 2767 de conditie te bepalen). Hierdoor krijgt u inzicht of het verstandig is uw dakbedekkingssysteem eerst op te waarderen. Wij adviseren u altijd uit te gaan van een goed geïsoleerd dak zodat u om te beginnen niet onnodig energie verspilt. Afhankelijk van de zwaarte van de dakconstructie, schaduw gevende objecten en opstelmogelijkheden, kunnen wij voor u een uitgebalanceerd systeem offreren.

Door onze vaste partner Solar & Led BV te betrekken ontvangt u van ons na een combinatie van nieuwe waterkerende laag met zonnepanelen een extra uitgebreide verzekering. Wij komen het u graag uitleggen.

Wilt u het beste dak en beste zonnepanelen, bel snel...

Contact
Construction

DE KLUYVER DAKBEDEKKING RHOON

Vanaf 1975 ( Al 48 jaar) uw specialist !

Informatie