Werkgebieden.

Een overzicht van de mogelijkheden voor u.

Onze diensten worden onder andere geleverd aan:

- GEMEENTELIJKE INSTELLINGEN.

Diverse Gemeenten in de Regio Rijnmond doen geregeld een beroep op ons. Als wij worden gevraagd, is de achtergrond doorgaans verkregen door onze specifieke kijk op kwaliteit en duurzaamheid.

- INSTITUTIONELE BELEGGERS.

Veelal kennen objecten van beleggers veel storingen. Er worden in mindere mate lange termijn beslissingen genomen waardoor problemen kunnen ontstaan. Door een pro-actieve opstelling in het benaderen van lekkage problematiek, kan J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. een verschil maken in het ontzorgen van de huurders.

- VASTGOED BEHEERDERS.

Juist de vastgoedbeheerders zijn vaak de speelbal tussen de beleggers/eigenaars en de eindgebruikers. Juist de laatste groep tevreden stellen door problemen adequaat op te lossen is een pre.

- ONDERWIJSINSTELLINGEN.

Duidelijk is dat onderhoud aan daken veelal als storend wordt ervaren. Wij veroorzaken uiteraard overlast, maar stellen doorgaans alles in het werk om de werkzaamheden zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

- WONINGBOUWCORPORATIES.

Wij horen gelukkig dat de markt langzaamaan veranderd. Beargumentering voor bepaalde materiaalkeuze of werkmethodiek zullen in aankomende periode rijker worden beloond. Bij het doen van een grote investering wordt de duurzaamheid, juist door veel aanvullende installaties op daken, steeds belangrijker.

- ZORGINSTELLINGEN.

Wij zijn altijd al partner geweest van diverse ziekenhuizen. Het streelt onze eer dat vaak na fusies of nieuwbouw, wij al in de garantieperiode van anderen terug mogen komen op locatie, om zaken weer op te pakken. Het bedrijfsproces in de instelling kan op deze wijze weer zo zorgeloos mogelijk functioneren.

- VERENIGINGEN VAN EIGENAARS.

Uw belangrijkste bezit vraagt toch zeker om een serieuze benadering. U weet in uw vakgebied wat het beste is, wij weten dat op ons vakgebied. Niet alleen dakbedekking, zeker ook merk en type isolatie en haar toepassing zullen van groot belang zijn op de te verwachten levensduur. Laat u door ons informeren.

- BEDRIJFSRUIMTEN.

Ook bedrijfsruimten hebben we veel in onderhoud. Is uw dak eenmaal voorzien van een nieuw of aanvullend dakbedekkingssysteem, rest slechts wat jaarlijks onderhoud. Uiteraard kunnen wij trachten uw huidige dakbedekking zo te onderhouden dat we de maximale levensduur uit het systeem kunnen halen.

- INDUSTRIE.

Een bijzondere tak van sport. Naast de Certificaten die we hebben zijn juist de specifieke huisregels en eventueel aanvullende cursussen van het grootste belang. Weten wat je aan elkaar hebt, ook als het wat minder dreigt te gaan, is juist hier heel voornaam. Om bij te blijven zijn wij thans bezig om ons op een gewenste trede van de "Veiligheidsladder" te laten beoordelen.Niet lullen maar poetsen.

Foto: Als Rotterdamse onderneming zijn wij verknocht aan deze pracht van een stad.

Met de stad aan onze voeten.

Foto: Wij zijn via het collectief van Vebidak via Schouten Zekerheid verzekerd. Het verzekeren van dakbedekkingsbedrijven staat onder grote druk.

Waar zouden de verzekeraars zijn als het dakenbestand niet meer door serieuze bedrijven kan worden onderhouden ?

Mail of bel, als we ook u mogen bedienen.

Contact
Construction

DE KLUYVER DAKBEDEKKING RHOON

Vanaf 1975 ( Al 48 jaar) uw specialist !

Informatie