Nieuws.

Van tijd tot tijd een nieuw bericht.

Zonsopkomst.

Elke dag een nieuwe dag, ochtendgloren als nooit tevoren. Het mooiste vak, hoog, op uw dak. Geregeld zoeken we de actualiteit. Soms onbegrepen, maar altijd beredeneerd vanuit praktische overweging om de veiligheid en kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

We zullen op deze pagina af en toe een actualiteit plaatsen die voor u en voor ons het vermelden waard is.

Zonsopkomst.

Elke dag een nieuwe dag, ochtendgloren als nooit tevoren. Het mooiste vak, hoog, op uw dak. Geregeld zoeken we de actualiteit. Soms onbegrepen, maar altijd beredeneerd vanuit praktische overweging om de veiligheid en kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

We zullen op deze pagina af en toe een actualiteit plaatsen die voor u en voor ons het vermelden waard is.

Mst9976

Het mooiste terras op de Zuidas...

foto: Op 60 meter hoogte, het hart van de zuidas. Foto Marcel Steinbach.

In 2020 hebben wij op de hotspot van Nederland op 60 meter hoogte het voornaamste dak van de ITO-toren gerenoveerd. De oude daktuin eraf, de dakbedekking gerenoveerd en het geheel voorzien van nieuw terras en tuingedeelte. Het enthousiasme van de Gemeente bleek groot. Een artikel en fotoserie op de website van de Zuidas was het gevolg, vorm gegeven door fotograaf Marcel Steinbach en content schrijfster Renske van Bers. Voor het artikel en de fotoreportage kunt u doorklikken naar https://zuidas.nl/blog/2020/va... en https://www.flickr.com/photos/...

Img 5863

Moment om te koesteren.

foto: Als blijk van waardering, een bloemetje.

Onlangs werden wij op de dag van de ondernemer in het zonnetje gezet. Vanwege durf, doorzettingsvermogen en de goede band die we sinds enkele jaren onderhouden is ons door Paul van Maren (Voorne-Putten Werkt B.V.) geheel onverwacht een bloemetje uitgereikt. Een schitterend gebaar, ontzettend bedankt Paul !

Schilderij Jaap

45 jaar De Kluyver...

foto: Van dakrollen en brander naar verftube en perceel.

Ons jubileum heeft Jaap, gepensioneerd dakdekker, geïnspireerd voor het maken van een schilderij. Met een tekening van Bart als uitgangspunt heeft Jaap veel van zijn gemaakte werken voor ons vastgelegd op het witte doek. Een heel persoonlijk cadeau wat we zullen koesteren. Bedankt Jaap!

Dscf6573

Brandveilig werken

Foto:Bij brandveilig werken mogen we effectieve brandbestrijding niet uit het oog verliezen.

Onlangs is het overgrote deel van onze dakdekkers te gast geweest in het opleidingscentrum in Dordrecht om weer te ervaren wat voor impact vuur kan hebben. Het doelmatig kunnen toepassen van blusmiddelen kan in het slechtste geval positief effect hebben waardoor erger kan worden voorkomen.

Img 2871

Veilige ladder

Foto: Naast het behalen van de Ervaringsaudit Veiligheidsladder is het natuurlijk van wezenlijk belang dat we ook met veilige ladders werken.

Onlangs zijn alle gereedschappen, veiligheidsmiddelen en ook onze ladders weer aan de jaarlijkse keuring onderworpen.

Goed op weg met een veilige ladder geeft ons en u een grotere kans dat het verticaal transport van onze mensen op veilige wijze zal geschieden.

Veiligheidsladder

Veiligheidsladder

Foto: J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon bv was de eerste dakdekker met het VCA** Certificaat, wat na ruim 10 jaar gevolgd te hebben werd verruild voor het OHSAS 18001 Certificaat. OHSAS 18001 is specifiek bedoeld om de veiligheid en kwaliteit te vergroten door te streven naar continue verbeteren en zo de veiligheid naar steeds hoger niveau te tillen.

Niet vreemd dat juist wij met trots kunnen melden dat wij als eerst dakdekker in Nederland hebben mogen ontvangen: ”Statement Ervaringsaudit” waarin wij voldoen aan indicatief Trede 2 volgens Certificatieschema Veiligheidsladder, versie 4.0 1 juli 2016 voor het toepassingsgebied: Het uitvoeren van dakbedekkingsconstructies met gesloten dakbedekkingssystemen.

Door in vroeg stadium bereidheid te tonen te willen veranderen en open te staan voor nieuwe inzichten is het mogelijk de veiligheidscultuur binnen het bedrijf verder te vergroten.

Wij konden dit echter niet alleen.

Ruud en ikzelf spreken daarom onze speciale dank uit aan al onze dakdekkers.

Peter

Img 0222

Uitreiking van "De Gouden Brander 2017".

Foto: Op 26 juni 2017 is J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. uitgeroepen tot het best scholende bedrijf via TECTUM. TECTUM biedt functionele scholing aan waarmee vakmanschap op gebied van het aanbrengen van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen in al haar facetten wordt vergroot.

Wij zijn verrast en vooral trots dat wij deze prijs “de Gouden Brander 2017” hebben mogen ontvangen. Voor ons is het scholen een vanzelfsprekendheid, voor de opdrachtgever de grootst mogelijke zekerheid dat de beste materialen op een kwalitatief hoogstaande manier worden aangebracht en dat daarbij een veilige uitvoering hoog op de prioriteitenlijst staat.

Hierbij willen wij graag al onze opdrachtgevers bedanken die het ons mogelijk maken, in ons gezamenlijk belang, te kunnen blijven scholen.

Waar wij ook trots op zijn.

Onze downloads voor u.
Construction

DE KLUYVER DAKBEDEKKING RHOON

Vanaf 1975 ( Al 47 jaar) uw specialist !

Informatie