Welkom bij de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v.

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. heeft zich vanaf 1975 gespecialiseerd in het adviseren, aanbrengen en onderhouden van bitumineuze dakbedekkingen.

Het resultaat van extreme dakrenovatie aan het dak van de ITO toren op de Zuidas kunt u zien onder het Tabblad "Nieuws".

Wij werken continue aan het verbeteren van onze website. Als u iets mist of extra gegevens wilt, bel 010-5016044.

Over ons

  • Ambachtsweg 7, 3161 GL Rhoon
  • 010 - 50 16 044
  • info@kluyver.nl
  • ma - vr: 8.00 - 17.00

Werken bij "De Kluyver"

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon B.V. is op zoek naar een uitvoerder.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, het opstarten en begeleiden van de werkzaamheden. Hierbij wordt specifiek de nadruk gelegd op voortgang, kwaliteit en veiligheid. Wij zullen je begeleiden in het gaan beheersen van onze veiligheid protocollen en kwaliteitsnormen. Uitgangspunt moet zijn dat je middels coaching aan onze dakdekkers zorg draagt voor de kwalitatief beste daken van Nederland. Door onze platte organisatie is er op alle niveaus een prima werksfeer waarin je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontplooien.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je voor ons van meerwaarde te kunnen zijn?..., laat het ons weten.


Tevens zijn wij op zoek naar uitvoerend personeel. Struin onze website af en laat ons weten of je ons kunt en wilt ondersteunen als leerling dakdekker, dakdekker of voorman dakdekker. Wij gaan graag het gesprek met jou aan.

Branden van een dakrol.

Foto: Door voldoende aandacht ontstaat een volledige hechting tussen onder en toplaag. Een "rups" van vloeibare bitumen loopt voor de rol uit.

Trots.

Wij zijn Wédéflex verwerker van het eerste uur en zijn daar trots op. Tot op de dag van vandaag. De maximale ervaring van J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. met deze producten hebben geresulteerd in vertrouwen van klanten naar ons en vertrouwen van ons naar de Wédéflex organisatie.

NEN 6050, Detailleren zonder open vuur.

Foto: Het risico van het ontstaan van ongewenst of onbedwingbaar vuur kunnen wij minimaliseren door gebruik te maken van zelfklevende materialen en een föhn.

Over ons!

Ons dakteam.
Construction

DE KLUYVER DAKBEDEKKING RHOON

Vanaf 1975 ( Al 46 jaar) uw specialist !

Informatie