Welkom bij de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v.

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. heeft zich vanaf 1975 gespecialiseerd in het adviseren, aanbrengen en onderhouden van bitumineuze dakbedekkingen.

Het resultaat van extreme dakrenovatie aan het dak van de ITO toren op de Zuidas kunt u zien onder het Tabblad "Nieuws".

Wij werken continue aan het verbeteren van onze website. Als u iets mist of extra gegevens wilt, bel 010-5016044.

Over ons

  • Ambachtsweg 7, 3161 GL Rhoon
  • 010 - 50 16 044
  • info@kluyver.nl
  • ma - vr: 8.00 - 17.00

Werk veiliger, met en bij "De Kluyver" !

SCL "Veiligheidsladder"

Werken bij of voor "De Kluyver"

J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon B.V. is op zoek naar uitvoerend personeel.

Onlangs hebben wij onze organisatie versterkt met een bedrijfsleider en een uitvoerder. Hiermee hebben wij geanticipeerd op de toenemende vraag naar kwalitatief hoogstaande daken.

Om de invulling op de daken te kunnen realiseren is "De Kluyver" op zoek naar uitvoerend personeel.

Struin onze website af en laat ons weten of je ons kunt en wilt ondersteunen als leerling dakdekker, dakdekker of voorman dakdekker. Wij gaan graag het gesprek met jou aan.

Uiteraard geldt deze oproep ook aan Z.Z.P.-ers die zelfstandig, met anderen of in één van onze vaste ploegen willen werken waarbij het maken van kwaliteit als meest voorname parameter wordt gezien.

We hopen jullie snel te spreken.


Peter van Leeuwen

Branden van een dakrol.

Foto: Door voldoende aandacht ontstaat een volledige hechting tussen onder en toplaag. Een "rups" van vloeibare bitumen loopt voor de rol uit.

Trots.

Wij zijn Wédéflex verwerker van het eerste uur en zijn daar trots op. Tot op de dag van vandaag. De maximale ervaring van J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon b.v. met deze producten hebben geresulteerd in vertrouwen van klanten naar ons en vertrouwen van ons naar de Wédéflex organisatie.

NEN 6050, Detailleren zonder open vuur.

Foto: Het risico van het ontstaan van ongewenst of onbedwingbaar vuur kunnen wij minimaliseren door gebruik te maken van zelfklevende materialen en een föhn.

Over ons!

Ons dakteam.
Construction

DE KLUYVER DAKBEDEKKING RHOON

Vanaf 1975 ( Al 48 jaar) uw specialist !

Informatie